Yhteystiedot

Villa Roosa
Käkelänraitti 4
16300 Orimattila
0400-757 607

posti(at)villaroosa.fi

Liity postituslistalle

Hae sivuilta

Share |

MEDIA

VILLA ROOSA - vanha huopatossutehdas
ORIMATTILA

TIEDOTE

MAAILMA ON TOINEN | Nykytaiteen kesänäyttely 2017

17.6. - 13.8.

Villa Roosan viimeinen kesänäyttely.

Orimattilan vanhalla huopatossutehtaalla voi vielä tänä kesänä nähdä tasokasta kotimaista nykytaidetta. Järjestyksessään 10. nykytaiteen kesänäyttely on nimeltään ”Maailma on toinen” ja sen teemana on muutos. Näyttely avautuu lauantaina 17.6. klo 11.

Eerika Malkin kuratoima näyttely esittelee jälleen monipuolisesti eri taidemuotoja. Mukana on ensimmäistä kertaa myös kirjallisuuden edustaja, Finlandia -palkittu kirjailija Olli Jalonen, näyttelyyn valmistuvalla tekstiteoksella.

Maailma on toinen -teemanäyttelyn teokset kertovat kasvamisesta sekä ennakoimattomista, yllättävistä tapahtumista tai ne kuvaavat katoamista ja muodonmuutosta. Tarinallisuus on monissa teoksissa vahvasti esillä. Ajan kulumista, ympäristön ja olosuhteiden muuttumista käsittelevä kuvataide, installaatiot sekä erilaiset mediataideteokset johdattavat katsojan pohtimaan myös omia henkilökohtaisia muistojaan.

Näyttelyyn kutsutut taiteilijat ovat: Olli Jalonen, Henna Jula, Jouko Korkeasaari, Metaria-ryhmä, Hanneriina Moisseinen, Hanna Oinonen, Paula Ollikainen, Tuukka Peltonen, Eeva Peura, Peppi Reenkola, Heli Ryhänen, Ville Räty, Jukka Silokunnas, Santeri Tuori ja Salla Vapaavuori.

Kesänäyttely 2017 päättää Villa Roosan kaikkiaan 24-vuotisen näyttelytoiminnan. Rakennus siirtyy uuden omistajan haltuun syksyllä.

Kesästä 2018 alkaen Villa Roosan kuraattori Eerika Malkki ja tuottaja Jari Granholm vastaavat Taidekeskus Purnun kesänäyttelytoiminnasta yhteistyössä Aimo Tukiaisen Purnun säätiön kanssa.

Avoinna 17.6. – 13.8.2017  ti-su klo 11-17
Näyttelyliput 10 €
Eläkeläiset 8 €
Opiskelijat, työttömät, varusmiehet 5 €
Alle 16-v. 0 €

Ryhmät 23.5. alkaen 8 eur/hlö min. 15 hlöä


Villa Roosa - vanha huopatossutehdas
Käkelänraitti 4, 16300 Orimattila
0400-757 607
www.villaroosa.fi

Tiedustelut:
Jari Granholm, tuottaja / puh. 0400 757 607
Eerika Malkki, kuraattori / puh. 040 567 3390

posti@villaroosa.fi

-------------

TAPAHTUMATIEDOT:

Villa Roosa - vanha huopatossutehdas
ORIMATTILA

MAAILMA ON TOINEN | Nykytaiteen kesänäyttely 2017

Maailma on toinen -teemanäyttelyn teokset kertovat kasvamisesta sekä ennakoimattomista, yllättävistä tapahtumista tai ne kuvaavat katoamista ja muodonmuutosta. Ajan kulumista, ympäristön ja olosuhteiden muuttumista käsittelevä kuvataide, installaatiot sekä erilaiset mediataideteokset johdattavat katsojan pohtimaan myös omia henkilökohtaisia muistojaan.

Taiteilijat: Olli Jalonen, Henna Jula, Jouko Korkeasaari, Metaria-ryhmä, Hanneriina Moisseinen, Hanna Oinonen, Paula Ollikainen, Tuukka Peltonen, Eeva Peura, Peppi Reenkola, Heli Ryhänen, Ville Räty, Jukka Silokunnas, Santeri Tuori ja Salla Vapaavuori.

Avoinna 17.6. - 13.8. ti-su klo 11-17. Juhannuksena suljettu

Kahvila ja myymälä avoinna näyttelyaikoina

Lisätietoja: www.villaroosa.fi


Villa Roosa - vanha huopatossutehdas
Käkelänraitti 4
16300 Orimattila
0400 757 607
www.villaroosa.fi

Tiedote pdf -muodossa

LEHDISTÖKUVAT

Huom! www.villaroosa.fi -sivuilta ladattujen kuvien käyttöoikeus on rajattu koskemaan vain Villa Roosan kesänäyttelyistä tai Villa Roosan toiminnasta kertoviin julkaisuihin/asiayhteyksiin. Muu käyttö on luvanvaraista. Taiteilijan nimi on aina mainittava kuvan julkaisun yhteydessä. Tiedustelut posti(at)villaroosa.fi.

EevaPeuraBlankSpacesofMemoryNET.jpg

HennaJulaNimeamaton4NET.jpg
Lataa tästä teoskuva: Henna Jula, Third Season, 2017

VilleRatyNewlinesNET.jpg

Lataa tästä teoskuva: Ville Räty, New Lines, 2017

PaulaOllikainenNorsulampiNET.jpg

Lataa tästä teoskuva: Paula Ollikainen, Norsulampi, 2017

villa_roosa_-_vanha_huopatossutehdas.jpgLataa tästä kuva: Villa Roosa - vanha huopatossutehdas, Orimattila. Kuva Villa Roosa